Leica M11: een uitstekende camera

Een nieuwe camera kopen, dit kan wel eens een lastige opgave zijn. Je wil namelijk je budget op een goede manier besteden maar je bent ook benieuwd wat er allemaal kan. Daarom raden wij je aan om sowieso echt de tijd te nemen om na te gaan of dat misschien de Leica M11 wel wat voor je kan zijn. Het is een echte fullframe systeemcamera en heeft op de sensor 60 megapixels. Men zegt zelfs dat het voor straatfotografie de beste camera zou zijn, maar hoe denk jij er over? Om daar een goed beeld van te vormen moet je eerst wat meer over de Leica M11 te weten komen en dat kan hier.

Meer over de camera

De Leica M11 heeft een resolutie van 60 megapixels, maakt 4.5 beelden per seconde en er is geen videofunctie aanwezig, maar er is zoveel wel aanwezig. Een vast scherm 2.95 inch touchscreen, een optionele elektronische zoeker, de camera is niet afgedicht tegen stof en spatwater. De body weegt 530-640 gram. Kortom erg veel goede specificaties waar dat jij als fotograaf vast en zeker wel raad mee weet. Dit is dan ook jouw kans om eens na te gaan wat jouw bedoeling is met fotografie, als de camera aan je wensen voldoet, dan kun je maar beter snel je keuze maken. Al veel mensen zijn je voorgegaan en zij zijn erg positief over dit model dus jij zal geen spijt krijgen van je aankoop.

Kies jij de Leica M11?

Bij een onbewerkte resolutie heb je drie opties en dat zijn de 60, de 36 en de 18 megapixel. Bij licht en donker is er bij de Leica M11 sprake van hoog dynamisch bereik van 15 stops. Je kunt altijd foto’s maken dankzij het 64 gigabyte intern geheugen en de high resolutie beelden van de 60 megapixel sensor zijn ook echt de moeite waard om zelf te willen en mogen ervaren. Alleen al als je naar de camera kijkt weet je niet wat je ziet, zo mooi, je krijgt direct zin om ermee aan de slag te gaan. Neem de tijd om eerst uit te zoeken hoe het allemaal werkt en dan kun jij de mooiste foto’s maken waar je al jaren van hebt gedroomd!

Lees tip:  Verschillende soorten fotografie

Tip: Leicastoreamsterdam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *