Fotograferen als hobby

Fotograferen als hobby is erg populair, wat ook erg begrijpelijk is. Fotograferen geeft mensen rust en is een mooie bezigheid voor in je vrije tijd. Zelf ben ik ook zeker een fan van fotograferen alleen merkte ik dat ik niet echt veel tijd had om er meer over te leren. Daarnaast kreeg ik ook niet de foto’s van de natuur en omgeving die ik zou willen hebben.

 

Op reis

Wat mij daarom geholpen heeft is een van de Fotografie reizen. Hier heb ik geleerd hoe het perfecte plaatje er dus echt uit moet zien en heb ik tegelijkertijd iets nieuws van de wereld gezien.

Ik ben zelf naar IJsland geweest, was zeker weten een aanrader is. Naast IJsland biedt Fotografie reizen nog meer mooie reizen aan. Je kan bijvoorbeeld ook naar Costa Rica gaan of gewoon in eigen land naar Ameland gaan.

 

IJsland

Wat ik zo geweldig aan IJsland vond, was het verschil tussen de natuur en de hoofdstad Reykjavik. In de natuur zag je de prachtige warmtebronnen, terwijl je in de hoofdstad hele andere beelden tegenkwam. Blue Lagoon is een van de mooiste warmwaterbronnen waarbij je ook nog eens een duik kan nemen in het lekkere warme water. Ideaal toch, tijdens je vakantie! Het mooiste hieraan is toch wel de bergen op de achtergrond, met op de voorgrond het blauwe water en het laagje stoom dat van het water afkomt.

 

Wil jij nou ook graag op zo’n vakantie. Kijk dan even snel op Fotografie Reizen voor meer informatie.  

Lees tip:  Dahua camera's, perfect te raadplegen via het internet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *