Wat moet je weten over camera verhuur?

Wanneer jij een camera wilt gaan verhuren is het goed om te weten hoe dit in zijn werking gaat en wat je kan verwachten. Vaak wanneer je de camera te huur aanbiedt krijg je mensen uit je eigen woonplaats of omgeving die erop reageren. Sommige mensen willen een camera huren om te proberen of het ook echt iets voor ze is.

Hoe gaat het verhuren van een camera in zijn werking?

Wanneer jij filmmaker of fotograaf bent dan ben je fan van verschillende camera’s om zo je creatieve droom uit te laten komen. Vaak koop je dan nieuw materiaal maar gebruik je het niet dagelijks. Daarom kan het een goed idee zijn om aan camera verhuur te doen. Een ander leert het materiaal kennen en kan jij er nog wat op verdienen.

De camera verhuur kan je bij Gearbooker.com doen. Daar kan je op een eenvoudige manier een account aanmaken. Wanneer je via Gearbooker je apparatuur verhuurt dan is dit ook verzekerd.

Huisregels voor de verhuur op Gearbooker

Wanneer je bij Gearbooker je apparatuur wilt gaan verkopen dan heb je huisregels waaraan gehouden moet worden om het toch leuk te houden voor iedereen. Een aantal huisregels zijn:

  • Het is aan te raden om aardig en beleefd te zijn naar de andere creatieve mensen
  • Zorg dat er altijd een huurovereenkomst is bij de betaling of wanneer de boeking geaccepteerd wordt
  • Zorg voor een goede afspraak voor het tijdstip van afhalen
  • Wanneer de apparatuur opgehaald wordt bekijk dan samen met de huurder hoe het er uit ziet, geef de huurder wat tips en tricks voor het gebruik mee, zorg dat de huurder de apparatuur in een goeie tas of koffer meeneemt.
  •  Wees duidelijk naar de huurder dat de apparatuur behandeld wordt alsof het de persoon zelf is.
  • Geef aan of er ook een verlenging mogelijk is
  • Kijk samen met de huurder bij het terugbrengen van het apparatuur of het nog steeds in de goede staat is
Lees tip:  Wat zijn de voordelen van een WiFi bewakingscamera?

Gearbooker en veiligheid

Bij Gearbooker is de veiligheid iets waar je heel zeker van kan zijn. Leden en gebruikers vertrouwen elkaar onderling en de huurtransacties voldoen aan de verwachting van de leden en gebruikers. Bij Gearbooker zijn zichtbare en onzichtbare hulpmiddelen zodat het duidelijk is met wie eenieder te maken heeft. ID-bewijzen worden gecontroleerd, er is een chatsysteem zodat er overlegd kan worden en er is een SSL-beveiligingscertificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *