Foto’s en herinneringen stijlvol in je interieur

Foto’s zijn vaak mooie herinneringen en geven net die persoonlijke touch aan je interieur. Foto’s kunnen kleur geven en mooie decoratie zijn, maar ook een perfecte manier zijn om herinneringen op een subtiele en stijlvolle manier in je interieur te verwerken. We gaan je wat inspiratie geven hoe je dit kunt doen!

Een fotocollage

Bijna iedereen heeft weleens van een fotocollage gehoord. Het klinkt misschien saai en cliché, maar toch kun je met een fotocollage veel kanten op. Je kunt kiezen voor lijsten van verschillende formaten, stijlen en kleuren. Zo kun je een speels geheel ervan maken.  Je kunt ook kiezen voor een fotocollage met juist lijsten van hetzelfde formaat en in dezelfde stijl en kleur. Omlijst herinneringen in stijl met een 40×50 fotolijst en maak er juist een rustiger geheel van je fotocollage aan de wand. Door te kiezen voor wat grotere lijsten en deze juist mooi op dezelfde hoogte of verspringend naast elkaar op te hangen, maak je er een stijlvol geheel van. Op die manier kun je er ook een mooi statement aan de muur van maken.

Een klassieke drieluik

Wanneer je een grotere oppervlakte of lege muur hebt, dan kan het ophangen van foto’s hier de perfecte opvulling voor zijn. Het kan dan moeilijk zijn om maar 1 foto uit te kiezen. Een mooie oplossing hiervoor is het klassieke drieluik. Hierbij kan het erg mooi en vooral stijlvol zijn als je voor 3 foto’s kiest die in hetzelfde thema, kleur of van dezelfde gelegenheid zijn. Je kunt bij www.lijstentoko.nl kiezen voor een lijst die je elke keer makkelijk kunt wijzigen. Een mooie basic lijst in bijvoorbeeld een zwarte, witte of hout kleur vormt een mooie basis. Je kunt de foto’s makkelijk wisselen, mocht je weer een andere stijl, sfeer of herinnering aan je interieur willen toevoegen.

Lees tip:  Fotograferen als hobby

Kies voor stijlvolle wandplanken

Een alternatieve manier om foto’s en herinneringen mooi uit te stallen is op een stijlvolle wandplank. Je kunt kiezen voor een traditionele wandplank, maar ook kleine wandplankjes en wandplanken in verschillende vormen kunnen erg mooi en speels staan.  Een wandplank biedt niet alleen een mooie manier om je foto’s neer te zetten, maar dit kun je mooi combineren met andere herinneringen. Denk hierbij aan het neerzetten van bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto en een beeldje of andere soort herinnering van de vakantie erbij. Met wandplanken en fotolijsten kun je erg veel kanten op. Je kunt je creativiteit erin kwijt en je herinneringen zo een mooie plek in het interieur geven. Ben jij nog op zoek? Kijk dan even online naar de juiste producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *