Dit moet je weten over Omnisphere

Ben jij al bekend met Omnisphere? Het is het vlaggenschip van de synthesizers van Spectrasonics en kan een goede toevoeging zijn aan jouw studio. Als je op zoek bent naar een nieuwe synthesizer mag dit model dus niet ontbreken. Er zijn daarom ook steeds meer professionals die dit model in het assortiment opgenomen hebben. Een van de professionals waar je altijd kunt slagen met jouw aankoop is I4 Studio. Maar wat is het voor model en welke voordelen kun je eraan behalen? Onderstaande informatie zet een aantal punten voor jou op een rij, waardoor je aan de slag kunt. 

Omnisphere brengt meer naar jouw muziek 

Omnisphere wordt dus gezien als het vlaggenschip van de synthesizers. Het is namelijk een instrument met veel kracht en veelzijdigheid. Als je gaat kijken bij de grootste artiesten in de wereld zal het merk ook met enige regelmaat voorbijkomen. Dit heeft voornamelijk te maken met de software die erop te vinden is. De software zorgt ervoor dat er altijd een goed geluid geproduceerd wordt en er verschillende effecten in te vinden zijn. Door hier gebruik van te maken breng je jouw muziek naar een geheel nieuw level. 

Meer dan alleen maar een synthesizer in handen 

Omnisphere van Spectrasonics is de enige synthesizer die gebruik maakt van een Hardware Synth Integration. Deze functie zorgt ervoor dat er meer dan 65 bekende synthesizers in een te vinden zijn, waarbij er een uitgebreide synthese mogelijkheden worden ontgrendeld. Je hebt hiermee een unieke ervaring die de kloof tussen software en hardware overbrugt. Daarbij is er een vertrouwde lay0out te vinden, zodat je direct weet waar je mee aan de slag gaat. Je hoeft alleen maar de verschillende functies en instrumenten te selecteren en het geluid te produceren. De mogelijkheden kunnen eindeloos benut worden binnen de muziek. 

Lees tip:  Wat kan fotografie betekenen voor jouw bedrijf?

Een uitgebreide bibliotheek voor iedereen toegankelijk 

Bij de Omnisphere is er ook een uitgebreidere geluidsbibliotheek te vinden. Zo zijn er meer dan 1600 nieuwe patches gemaakt en heeft ieder hardwareprofiel een eigen set geluiden. Je kunt vanuit de categorieën eenvoudig naar de gewenste geluidseffecten gaan, waardoor je ze snel in de muziek kunt integreren. Daarbij hoef je geen hardware gebruiker te zijn. De geluiden zijn namelijk voor iedereen beschikbaar. Zo kunnen beginners en professionals altijd de beste eindresultaten behalen met deze apparaten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bibliotheek te openen en te bekijken welke geluidseffecten er in jouw muziek passen. 

De modellen met elkaar vergelijken 

Dankzij de Omnisphere kunnen er dus nieuwe resultaten geboden worden. Voor iedere studio is het daarom een goede oplossing. Je kunt dan de verschillende modellen naast elkaar gaan leggen om te zien welke specificaties het beste bij jou gaan passen. Soms zijn de oudere modellen wellicht net iets beter dan de nieuwere. Door jouw wensen op een rij te zetten en van hieruit een keuze te maken heb je altijd het beste apparaat in handen. Ook kun je altijd advies opvragen bij een van de specialisten voor extra hulp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *